Medsøker

Når du har bestemt deg for å søke på et forbrukslån og du har levert søknaden kan du bare lene deg tilbake å vente. Loans.no er en av de sidene i Norge som har det beste systemet for å søke forbrukslån hos flere banker samtidig. Du sender inn en søknad gjennom portalen til Loans.no og Loans.no sender søknaden din til mange forskjellige samarbeidspartnere.

Når du søker på forbrukslån er det viktig at du har økonomien i orden. Du trenger en inntekt, du trenger å være over 18 år, du må ha begrenset med gjeld og holde deg unna alle mulige betalingsanmerkninger. Dette er lettere sagt enn gjort. Sånn sett er det viktigste at du kommer deg igjennom kredittsjekken uten noen store sår. Man blir selvfølgelig ikke skadet av kredittsjekken, men det kan gi så dårlige resultater at du ikke får lån.

Hva gjør du da, hvis du står det med et negativt svar på din lånesøknad og trenger pengene? Det er et stort spørsmål. En av de beste tingene å gjøre er å søke på nytt med en medsøker. Det betyr at du får med deg noen med god økonomi som kan backe søknaden din. Medsøker blir da medansvarlig for lånet ditt. Så det er viktig at du ikke finner på noe tull og medsøker plutselig blir sittende med regningen. Da er nok det vennskapet over ganske raskt.