Lås installasjon

Låser er kjernen i ethvert hjemme- eller virksomhetssikkerhetssystem. Lokkoslo hjelper deg som trenger en lås installasjon da det er dette vi gjør best !

Det kan hende du trenger våre låst installasjonstjenester når du har nye dører, når du vil at låser legger til dine eksisterende dører for ekstra sikkerhet, når du tror det er på tide med en oppgradering, eller som svar på en forsikringsforespørsel. Uansett grunn, låsesmedene i lokkoslo er alltid her for å hjelpe!

Velge riktig lås

Hjem og bedrifter krever forskjellige låser og sikkerhetsfunksjoner. lokkoslo kan foreslå den beste låsen for dine dører, behov og budsjett. Vi installerer kun låser av høyeste kvalitet laget av de ledende produsentene i bransjen, disse er håndplukkede fra våre installører da de har lang og bred kunnskap i faget.

kontakt lokkoslo får å få din nye lås installert i dag!

Trenger du mere informasjon er det bare å ta kontakt ! så hjelper vi deg gjerne.

Vi i lokkoslo leverer nøkler som:

Boliglåser
Enkelt sylinderlåser, Deadbolt-låser, låseåpninger og høysikkerhetslåser
Kommersielle låser
Kommersielle dørlåser, høy sikkerhet grad 1 låser, glass dørlåser og mer
Smarte nøkkelfrie låser
Elektroniske låser, nøkkelfrie låser, smarte låser og biometriske låser
Tilgangskontroll maskinvare
Magnetiske låser og elektriske dørstreik
Installasjon av kommersiell lås

Kommersielle låser må være mer sterke og holdbare enn boliglåser. Enten du ønsker å installere låser for å forbedre virksomheten din sikkerhet, eller oppgradere til en elektronisk nøkkelfri og smart lås løsning, kan våre låsesmeder gi råd og installasjon. Vi hjelper deg med å velge den beste kommersielle låsen i henhold til dine behov og type dør (butikkfronter, bakdører, glassdører, metalldører, tre dører og mer). Dørlåser for forretnings-, kontor- eller andre kommersielle plasser, må oppfylle ANSI klasse 1 (en) -standarden.

Installasjon av hjemmelås
Vi i låsesmed Oslo tilbyr hjemmelåsinstallasjoner for ytter- og bakdører, innvendige dører som bad og soverom, samt for skap og postkasser. Vi kan installere alle typer låser, inkludert deadbolts, elektroniske smarte låser, høysikkerhetslåser, knottspaker, spakhåndtakslåser, låsehåndtakslåser, skaplåser og mer. Alle låsene våre kommer i et bredt utvalg av design, med forskjellige funksjoner og utførelser å velge mellom. Resultatet er et sikkert hjem med låser som passer din stil og behov.